Sağlık Bakanlığı SKS 2023 denetimleri kapsamında hastanemiz denetlendi.
22 Eylül 2023

Sağlık Bakanlığı SKS 2023 denetimleri kapsamında hastanemiz denetlendi. Hastane başhekimimiz  Dr.Erkal YANDI, oldukça keyifli ve verimli bir denetim süreci geçirdik. Dışardan bir bakış açısı ile hastanemizi görme fırsatımız oldu. Gün sonunda aldığımız olumlu geri dönüşler bizi ziyadesiyle mutlu etti. Hedefimiz insana hizmet eden bu kurumda her şeyin en iyisine ulaşmak. Elimizdeki fiziksel imkanları ve insan gücünü en etkin şekilde yöneterek insanınıza gerekli sağlık hizmetini en kaliteli, güvenli ve kolay ulaşılabilir bir şekilde sunmayı amaçlıyoruz. Bu noktada görev alan, üzerine düşen tüm sorumlulukları canla başla çalışarak yerine getirmeye çalışan servis ve birim sorumlusu arkadaşlarıma, kalite yönetim birimi çalışanlarımıza, birlik ve beraberlik içersinde çalışğımız idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastanemizin çok daha iyi işlemesi için emeğini esirgemeyen temizlikten güvenliğine, hemşiresinden doktoruna tüm çalışanlarına verdikleri emekten dolayı ayrıca teşekkür ederim dedi.

denetleme.jpgWhatsApp Image 2023-09-22 at 08.41.36.jpegWhatsApp Image 2023-09-22 at 09.14.43.jpeg